ClickBanner affiliate network
Κακό!Μέτριο!Καλό!Πολύ καλό!Άψογο!

Clickbanner affiliate δίκτυοΗ ClickBanner είναι άλλο ένα ελληνικό δίκτυο συνεργατών, το οποίο έχει κι αυτό βασιστεί στη δημοφιλή πλατφόρμα HasOffers. Πλέον, η CLickbanner έχει περισσότερους από 200 διαφημιζόμενους ανάμεσα τους μεγάλες εταιρείες, πολλά deal sites και browser games αλλά και αρκετές CPC καμπάνιες (περιοδικά). H Clickbanner έχει δημιουργήσει τα περισσότερα εργαλεία και widgets (μεταξύ των ελληνικών affiliate δικτύων) για να βοηθήσει τους affiliates να προβάλουν πιο εύκολα τις affiliates διαφημίσεις και να αυξήσουν τα κέρδη τους.
Εγγραφείτε άμεσα σε αυτό το δίκτυο.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ AFFILIATE NETWORK CLICKBANNER

Δείτε όλες τις διαθέσιμες καμπάνιες του δικτύου της ClickBanner.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Έτος ίδρυσης 2010
Έδρα Ελλάδα
Πλατφόρμα («Tracking Software») HasOffers
Επισκεψιμότητα («Traffic») από Ελλάδα Ναι
Βασική προμήθεια Εξαρτάται
Διάρκεια «Cookie» 30-365 ημέρες
Πληρωμή Μηνιαίως
Ελάχιστο ποσό πληρωμής €50
Καθημερινά στατιστικά Ναι
Επόμενες πωλήσεις Ναι
Πολιτική λέξεων-κλειδιών («Keyword Policy») Εξαρτάται
Διαγωνισμοί για συνεργάτες Μπόνους προμήθειας
Υπο-συνεργάτες («Sub-Affiliates») Όχι
Προμήθεια υπο-συνεργατών Όχι
Υπεύθυνος επικοινωνίας Άγνωστο
Μέθοδος πληρωμής Τράπεζα, Paypal, Επιταγή
ΠΛΗΡΩΜΕΣ

H ClickBanner πρωτοπορεί στην πληρωμή των συνεργατών («Affiliates») της και πληρώνει τις προμήθειες τη δεύτερη και την τέταρτη εβδομάδα του μήνα, με την προϋπόθεση ότι οι προμήθειες έχουν επιβεβαιωθεί από τους διαφημιστές και ο συνεργάτης έχει συμπληρώσει το όριο των €50. Δεν υπάρχουν κρατήσεις για τους ιδιώτες, ενώ οι επαγγελματίες πρέπει να τιμολογήσουν την ClickBanner πλέον του ΦΠΑ. Η ClickΒanner πληρώνει τους συνεργάτες της μέσω τραπεζικής μεταφοράς, επιταγής ή PayPal. Είναι, λοιπόν, το μοναδικό δίκτυο που πληρώνει τους συνεργάτες του, χωρίς να περιμένει να πληρωθεί από τους διαφημιζόμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Δημιουργικά HTML Ναι
Δημιουργικά Flash Ναι
Δημιουργικά περιεχομένου Ναι
Σύνδεσμοι κειμένου Ναι
Προωθητικά κείμενα Όχι
Τροφοδοσία XML και δεδομένων Ναι
Ειδικοί σύνδεσμοι («Deep Links») Ναι
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η ClickBanner έχει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία από καμπάνιες διαφόρων ειδών. Ενδεικτικά, ορισμένοι από τους συνεργάτες της ClickBanner που έχουν επιλέξει να διαφημιστούν μέσω του δικτύου της είναι οι  Nespresso, το E-Shop.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

• Τα Sub-IDs (μέσω του «Deployment») σας επιτρέπουν να δώσετε διαφορετική ετικέτα στα δημιουργικά σας και να τα χρησιμοποιήσετε σε διαφορετικές ιστοσελίδες, παρακολουθώντας την απόδοση του καθενός ξεχωριστά.

• Τα Data Feeds σας δίνουν τη δυνατότητα να τροφοδοτήσετε την ιστοσελίδα σας με ειδικές προσφορές προϊόντων από τα καταστήματα που διαφημίζετε.

ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

• Τα «Πίνακας προϊόντων», «Κολάζ προϊόντων» και «Banner προϊόντων» είναι custom εργαλεία της Clickbanner που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε πίνακες, κολάζ και banners αντίστοιχα προϊόντων ακόμη και αν αυτά προέρχονται από διαφορετικά e-shops.

• Το Clickaki και το Facebook Links είναι δύο εργαλεία της ClickBanner που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε εύκολα ειδικούς συνδέσμους («Deep Links») και να ανεβάσετε τις διαφημίσεις σας στο Facebook, μέσα σε λίγα και απλά βήματα που δεν απαιτούν τεχνικές γνώσεις.

• Το Widget για προσφορές και το Clickbanner affiliate WordPress plugin σας επιτρέπει να εμφανίζετε στο site αυτόματα όλες τι προσφορές των deal sites που συνεργάζονται με την CLickbanner.

• To Ενοποιημένο XML Feed, το οποίο έχει ενσωματωμένα τα δικά σας affiliate links, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε XML για τα e-shops, τα deal sites ή και τις δύο κατηγορίες διαφημιζομένων ταυτόχρονα.

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΘΕΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων. Ρίσκο η πληρωμή προμηθειών που δεν έχουν εισπραχθεί.
- Στα περισσότερα προγράμματα δεν αναφέρεται η διάρκεια του cookie.
Ad24 Ad24 - Pay Per Click Ad Network
Διαφημιστείτε ή προβάλετε διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας, με το μοναδικό Ελληνικό PPC Ad Network!
HostGator HostGator
Web Hosting από $4.95 το μήνα. Εγγραφείτε τώρα μέσω του GreekAffiliates.gr και κερδίστε έκπτωση!


Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: 11/03/2014.

ΓΝΩΜΕΣ
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Έχετε προσωπική άποψη για το άρθρο που μόλις διαβάσατε; Μοιραστείτε την με τους υπόλοιπους αναγνώστες μας, προσθέτοντας το σχόλιό σας παρακάτω. Προσπαθήστε να είστε εντός θέματος, αποφεύγοντας τις προσβολές και το SPAM. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν ελέγχου από την ομάδα του GreekAffiliates.gr.


× 1 = πέντε