Fashionroom affiliate πρόγραμμα
Κακό!Μέτριο!Καλό!Πολύ καλό!Άψογο!

affiliate program FashionroomΣτο Fashionroom θα βρείτε τις τελευταίες τάσεις στην γυναικεία μόδα και τα δημοφιλέστερα ρούχα και παπούτσια όπως αυτά διαμορφώνονται από τις παγκόσμιες και εγχώριες τάσεις. Η μεγάλη συλλογή από γυναικεία ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια ανανεώνεται καθημερινά με δεκάδες νέα προϊόντα από Ιταλία και Γαλλία. Οι αγορές από το Fashionroom γίνονται με αντικαταβολή (με επιπλέον χρέωση €3) και πιστωτική κάρτα και η εταιρεία προσφέρει δωρεάν μεταφορικά και δωρεάν επιστροφές για όλη την Ελλάδα.
Ξεκινήστε σήμερα την προώθηση του Fashionroom eshop.

fashionroom

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ AFFILIATE PROGRAM FASHIONROOM

To affiliate πρόγραμμα Fashionroom σας προσφέρει προμήθεια 7% για κάθε πώληση Beauty Products και 10% για τα υπόλοιπα προϊόντα και μόνο μέσω του affiliate δικτύου Linkwise €0,27 για κάθε εγγραφή στο newsletter της εταιρείας.
Δείτε όλες τις διαθέσιμες καμπάνιες του δικτύου της Forestview.
Δείτε όλες τις διαθέσιμες καμπάνιες του δικτύου της Linkwise.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Έτος ίδρυσης 2012
Έδρα Ελλάδα
Πλατφόρμα («Tracking Software») HasOffers (Forestview), Linkwise Tracking
Επισκεψιμότητα («Traffic») από Ελλάδα Ναι
Βασική προμήθεια 7%-10% και €0,27
Διάρκεια «Cookie» 30 ημέρες
Πληρωμή Μηνιαίως
Ελάχιστο ποσό πληρωμής €20 (Linkwise), €50 (Forestview)
Καθημερινά στατιστικά Ναι
Επόμενες πωλήσεις Ναι
Πολιτική λέξεων-κλειδιών («Keyword Policy») Με περιορισμούς
Διαγωνισμοί και bonus για συνεργάτες Άγνωστο
Μέθοδος πληρωμής Τράπεζα, Paypal
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ιδιόκτητο («In-House») Όχι
ForestView Ναι
Linkwise Ναι
ΠΛΗΡΩΜΕΣ

H ForestView καταβάλλει τις προμήθειες 45 ημέρες μετά το μήνα που αφορούν και πιο συγκεκριμένα κάθε Τρίτη από τις 18 του μήνα έως τις 13 του επόμενου, δηλαδή οι προμήθειες του Ιανουαρίου θα πληρωθούν από τις 18 Μαρτίου έως τις 13 Απριλίου. Εάν ο συνεργάτης είναι ελεύθερος επαγγελματίας ή εταιρεία, τότε πρέπει να τιμολογήσει τη ForestView, για να πληρωθεί, πλέον του ΦΠΑ και με παρακράτηση φόρου 20%, εφ’ όσον το τιμολόγιο είναι άνω των €300. Εάν ο συνεργάτης είναι ιδιώτης, η ForestView θα εκδώσει μια απόδειξη δαπάνης, παρακρατώντας φόρο εισοδήματος 20% και τέλος χαρτοσήμου 3,6%. Το ανώτατο ποσό που μπορεί να κοπεί σε ετήσια βάση ανά άτομο είναι €4.000. Οι πληρωμές γίνονται μέσω τράπεζας ή PayPal, εφόσον είναι συμπληρωμένα τα αντίστοιχα στοιχεία στο Interface της Forestview. Το μίνιμουμ όριο για την πληρωμή είναι τα €50.

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται στις 15 κάθε μήνα και αφορούν τις προμήθειες για τις οποίες η Linkwise πληρώθηκε από τον διαφημιζόμενο τον προηγούμενο μήνα. H πλειονότητα των διαφημιζομένων πληρώνει τη Linkwise 30 ημέρες μετά το τέλος του μήνα, οπότε και εσείς θα πληρωθείτε 45 ημέρες μετά τον μήνα που επιβεβαιώθηκαν οι πωλήσεις σας. Το ελάχιστο ποσό πληρωμής είναι €20 και η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal ή τραπεζικού εμβάσματος. Η Linkwise εκδίδει αυτόματα το παραστατικό πληρωμής, δηλαδή Αυτοτιμολόγιο (επαγγελματίες, εταιρείες) ή Τίτλος κτήσης (ιδιώτες), το οποίο ο affiliate πρέπει να αποδεχτεί πριν πραγματοποιηθεί η πληρωμή. Οι πληρωμές υπόκεινται σε όλες τις νόμιμες κρατήσεις, δηλαδή 20% για τους ελεύθερους επαγγελματίες και 20% συν 3,6% χαρτόσημο για τους ιδιώτες.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ
ΔΙΚΤΥΑ Προϊόντα Ομορφιάς Υπόλοιπα Προϊόντα Εγγραφή στο newsletter
Ιδιόκτητο («In-House») Όχι Όχι Όχι
ForestView 7% 10% Όχι
Linkwise 7% 10% €0,27
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Δημιουργικά HTML Ναι
Δημιουργικά Flash Όχι
Δημιουργικά περιεχομένου Ναι
Σύνδεσμοι κειμένου Ναι
Προωθητικά κείμενα Όχι
Τροφοδοσία XML και δεδομένων Ναι
Deep Links Ναι
ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• Οι affiliates δεν επιτρέπεται να κάνουν bid στο brand name, σε οποιοδήποτε misspelling ή παρεμφερή όρο, καθώς και στο brand name μαζί με άλλες λέξεις σε PPC καμπάνιες (Linkwise).
• Οι affiliates θα πρέπει να προσθέτουν το brand name στα negative keywords, όταν τρέχουν PPC καμπάνιες (Linkwise).
• Δεν επιτρέπεται η χρήση του ονόματος και του εμπορικού σήματος Fashionroom ή παραλλαγών αυτών σε SEM και PPC καμπάνιες (Forestview).
• Δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε παραλαγή του ονόματος και του εμπορικού σήματος Fashionroom σε καμπάνιες email και social activities (Forestview).
• Δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε αναληθής και ανακριβής πληροφόρηση σε σχέση με τη Fashionroom και τα προϊόντα/υπηρεσίες του σε SEM, PPC και email καμπάνιες καθώσε και σε social activites (Forestview).
• Το landing URL σε PPC καμπάνιες πρέπει να είναι σελίδα του affiliate και να μην περιέχει καμία διαφημιστική παραπλάνηση (Forestview).
• Δεν επιτρέπεται η αποστολή email σε διευθύνσεις χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση των παραληπτών (Forestview).
• Δεν επιτρέπεται η δημιουργία Facebook Fan Page με σκοπό την προώθηση της Fashionroom ή των προϊόντων της (Forestview).

Ad24 Ad24 - Pay Per Click Ad Network
Διαφημιστείτε ή προβάλετε διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας, με το μοναδικό Ελληνικό PPC Ad Network!
HostGator HostGator
Web Hosting από $4.95 το μήνα. Εγγραφείτε τώρα μέσω του GreekAffiliates.gr και κερδίστε έκπτωση!


Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: 24/11/2017.

ΓΝΩΜΕΣ
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Έχετε προσωπική άποψη για το άρθρο που μόλις διαβάσατε; Μοιραστείτε την με τους υπόλοιπους αναγνώστες μας, προσθέτοντας το σχόλιό σας παρακάτω. Προσπαθήστε να είστε εντός θέματος, αποφεύγοντας τις προσβολές και το SPAM. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν ελέγχου από την ομάδα του GreekAffiliates.gr.


+ 2 = δέκα