ForestView affiliate network
Κακό!Μέτριο!Καλό!Πολύ καλό!Άψογο!

forestview affiliate networkH ForestView είναι το νεότερο από τα ελληνικά Affiliate Networks. H ForestView Mον. ΕΠΕ, με γραφεία στην Πάτρα και την Αθήνα, είναι η εταιρεία Performance και Affiliate Marketing του Thinkdigital Group, του μεγαλύτερου δικτύου Digital Media στη Ν.Α. Ευρώπη. Η ForestView παρέχει υπηρεσίες Inbound και Outbound Marketing, με στόχο τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας των πελατών της. Συνεργάζεται με εκατοντάδες affiliates, αναπτύσσοντας προς όφελός τους προσοδοφόρες σχέσεις με σημαντικούς διαφημιζόμενους και βοηθώντας τους να αυξήσουν τα μηνιαία έσοδά τους ενώ είναι και πιστοποιημένος συνεργάτης της Google. Η ιστοσελίδα της είναι βασισμένη στην πλατφόρμα της HasOffers και έχει δεκάδες αποκλειστικές συνεργασίες, κάτι που αποτελεί απόρροια της δραστηριότητας της μητρικής της, ThinkDigital, η οποία έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες, όπως είναι ο ΟΤΕ, η Vodafone και άλλες.

Εγγραφείτε άμεσα σε αυτό το δίκτυο.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ AFFILIATE ΔΙΚΤΥΟ FORESTVIEW

Δείτε όλες τις διαθέσιμες καμπάνιες του δικτύου της ForestView.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Έτος ίδρυσης 2010
Έδρα Ελλάδα
Πλατφόρμα («Tracking Software») HasOffers
Επισκεψιμότητα («Traffic») από Ελλάδα Ναι
Βασική προμήθεια Εξαρτάται
Διάρκεια «Cookie» 30-45 ημέρες
Πληρωμή Μηνιαίως
Ελάχιστο ποσό πληρωμής €50
Καθημερινά στατιστικά Ναι
Επόμενες πωλήσεις Ναι
Πολιτική λέξεων-κλειδιών («Keyword Policy») Με περιορισμούς
Διαγωνισμοί για συνεργάτες Περιοδικά
Υπο-συνεργάτες («Sub-Affiliates») Ναι
Προμήθεια υπο-συνεργατών 10% για 12 μήνες
Μέθοδος πληρωμής Τράπεζα, Paypal
ΠΛΗΡΩΜΕΣ

H ForestView καταβάλλει τις προμήθειες 45 ημέρες μετά το μήνα που αφορούν και πιο συγκεκριμένα κάθε Τρίτη από τις 18 του μήνα έως τις 13 του επόμενου,  δηλαδή οι προμήθειες του Ιανουαρίου θα πληρωθούν από τις 18 Μαρτίου έως τις 13 Απριλίου. Εάν ο συνεργάτης είναι ελεύθερος επαγγελματίας ή εταιρεία, τότε πρέπει να τιμολογήσει τη ForestView, για να πληρωθεί, πλέον του ΦΠΑ και με παρακράτηση φόρου 20%, εφ’ όσον το τιμολόγιο είναι άνω των €300. Εάν ο συνεργάτης είναι ιδιώτης, η ForestView θα εκδώσει μια απόδειξη δαπάνης, παρακρατώντας φόρο εισοδήματος 20% και τέλος χαρτοσήμου 3,6%. Το ανώτατο ποσό που μπορεί να κοπεί σε ετήσια βάση ανά άτομο είναι €4.000. Οι πληρωμές γίνονται μέσω τράπεζας ή PayPal, εφόσον είναι συμπληρωμένα τα αντίστοιχα στοιχεία στο Interface της Forestview. Το μίνιμουμ όριο για την πληρωμή είναι τα €50.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Δημιουργικά HTML Ναι
Δημιουργικά Flash Ναι
Δημιουργικά περιεχομένου Ναι
Ειδικές σελίδες («Landing Pages») Ναι
Σύνδεσμοι κειμένου Ναι
Προωθητικά κείμενα Όχι
Τροφοδοσία XML και δεδομένων Ναι
Ειδικοί σύνδεσμοι («Deep Links») Ναι
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Παρ’ όλο που, όπως προαναφέραμε, η ForestView αποτελεί το νεότερο Affiliate Network στην Ελλάδα, έχει ήδη καταφέρει να εντάξει στο δίκτυό της αρκετές μεγάλες εταιρείες. Ορισμένες εξ αυτών είναι οι Gillette, AIG, attrattivo, Nestle, Viva και Tsantilis.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

• Τα Sub-IDs (μέσω του «Deployment») σας επιτρέπουν να δώσετε διαφορετική ετικέτα στα δημιουργικά σας και να τα χρησιμοποιήσετε σε διαφορετικές ιστοσελίδες, παρακολουθώντας την απόδοση του καθενός ξεχωριστά.

• Τα Data Feeds σας δίνουν τη δυνατότητα να τροφοδοτήσετε την ιστοσελίδα σας με ειδικές προσφορές προϊόντων από τα καταστήματα που διαφημίζετε.

• Με τα Custom Landing Pages, μπορείτε να δημιουργήσετε ειδικές σελίδες, στις οποίες θα μεταφέρεται ο επισκέπτης, όταν κάνει Click σε κάποιο δημιουργικό.

• Με τα ενοποιημένα rss και xml feed για τα deal sites μπορείτε να παρουσιάσετε εύκολα και χωρίς κόπο όλα τα deal sites για τα οποία έχετε εγκριθεί στις σελίδες σας.

ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

• Το Deep Link Aggregator είναι ένα εργαλείο της ForestView που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όσα Deep Links θέλετε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Απλά εισάγετε στο σχετικό πεδίο τις διευθύνσεις («URLs») που επιθυμείτε και πατήστε «Μετατροπή».

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• Απαγορεύεται η οποιαδήποτε παραλλαγή του ονόματος και των λέξεων ForestView καθώς και του εμπορικού σήματος ForestView .
• Απαγορεύονται οι διαφημιστικές καμπάνιες σε μηχανές αναζήτησης π.χ. στο Google.
• Απαγορεύονται οι διαφημιστικές καμπάνιες στο Facebook.
• Απαγορεύεται η δημιουργία Facebook Fan Page με σκοπό την προώθηση της ForestView και των υπηρεσιών της ή των προϊόντων της.
• Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναληθής και ανακριβής πληροφόρηση σε σχέση με την ForestView, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της.
• Απαγορεύεται η οποιουδήποτε είδους παρουσίαση της ForestView και των υπηρεσιών της σε site: Πορνογραφικού, Ρατσιστικού και Προκλητικού περιεχομένου.

Ειδικές εφαρμογές επιτρέπονται κατόπιν εγκρίσεως.

ΘΕΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Ισχυροί δεσμοί με τη διαφημιστική αγορά. Μεγάλο περιθώριο πληρωμής (δύο μήνες).
Αρκετές αποκλειστικές καμπάνιες. -
Ad24 Ad24 - Pay Per Click Ad Network
Διαφημιστείτε ή προβάλετε διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας, με το μοναδικό Ελληνικό PPC Ad Network!
HostGator HostGator
Web Hosting από $4.95 το μήνα. Εγγραφείτε τώρα μέσω του GreekAffiliates.gr και κερδίστε έκπτωση!


Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: 24/11/2016.

ΓΝΩΜΕΣ

Comments are closed.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Έχετε προσωπική άποψη για το άρθρο που μόλις διαβάσατε; Μοιραστείτε την με τους υπόλοιπους αναγνώστες μας, προσθέτοντας το σχόλιό σας παρακάτω. Προσπαθήστε να είστε εντός θέματος, αποφεύγοντας τις προσβολές και το SPAM. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν ελέγχου από την ομάδα του GreekAffiliates.gr.


8 × = σαράντα