incrediblue affiliate program
Κακό!Μέτριο!Καλό!Πολύ καλό!Άψογο!

Incrediblue affiliate programΤο incrediblue είναι μία νέα πλατφόρμα, η οποία φέρνει σε επαφή ιδιοκτήτες σκαφών και όσους ενδιαφέρονται να νοικιάσουν ένα σκάφος για την εκδρομή ή τις διακοπές τους. Στον κατάλογο του incrediblue περιλαμβάνονται από ιστιοφόρα και φουσκωτά μέχρι μηχανοκίνητα σκάφη και μεγάλη yachts τα οποία είναι αραγμένα σε διάφορα μέρη σε όλον τον κόσμο με τιμές που ξεκινάνε από €25 το άτομα/ημέρα. Στη σελίδα κάθε σκάφους στο incrediblue ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δει τι επιπλέον χρεώσεις μπορεί να υπάρχουν για την ενοικίαση του σκάφους (εγγύηση, κόστος καυσίμου και καθαρισμού), αν στην τιμή περιλαμβάνεται και το προσωπικό του σκάφους, αλλά και πληροφορίες για το ίδιο το σκάφος (έτος κατασκευής, μοντέλο) και τις παροχές που προσφέρονται. Επιπλέον, μέσα από τη σελίδα του σκάφους ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δει τη διαθεσιμότητα και να κάνει κράτηση για την περίοδο που επιθυμεί. Εντός 24 ορών θα λάβει την απάντηση για την αποδοχή ή μη της κράτησης. Η πληρωμή για την κράτηση γίνεται μέσω του incrediblue μέσω τραπεζικού εμβάσματος, ενώ σύντομα θα υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.
Εγγραφείτε άμεσα στο affiliate πρόγραμμα incrediblue.

incrediblue

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ AFFILIATE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ INCREDIBLUE

To affiliate program του Incrediblue σας προσφέρει προμήθεια €50 για κάθε κράτηση σκάφους αλλά και €6 προμήθεια για κάθε προσθήκη νέου σκάφους που θα γίνει μέσω των δικών σας δημιουργικών. Η προμήθεια για την προσθήκη σκάφους καταγράφεται αφού ο χρήστης ανεβάσει φωτογραφίες και πολιτική πληρωμής για το συγκεκριμένο σκάφος.
Δείτε όλες τις διαθέσιμες καμπάνιες του δικτύου της Linkwise.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Έτος ίδρυσης 2013
Έδρα Κύπρος
Πλατφόρμα («Tracking Software») Linkwise Tracking
Επισκεψιμότητα («Traffic») από Ελλάδα Ναι
Βασική προμήθεια €6-€50
Διάρκεια «Cookie» 45 ημέρες
Πληρωμή Μηνιαίως
Ελάχιστο ποσό πληρωμής €20
Καθημερινά στατιστικά Ναι
Επόμενες πωλήσεις Ναι
Πολιτική λέξεων-κλειδιών («Keyword Policy») Με περιορισμούς
Διαγωνισμοί για συνεργάτες Άγνωστο
Μέθοδος πληρωμής Τράπεζα, PayPal
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ιδιόκτητο («In-House») Όχι
ForestView Όχι
Linkwise Ναι
ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται στις 15 κάθε μήνα και αφορούν τις προμήθειες για τις οποίες η Linkwise πληρώθηκε από τον διαφημιζόμενο τον προηγούμενο μήνα. H πλειονότητα των διαφημιζομένων πληρώνει τη Linkwise 30 ημέρες μετά το τέλος του μήνα, οπότε και εσείς θα πληρωθείτε 45 ημέρες μετά τον μήνα που επιβεβαιώθηκαν οι πωλήσεις σας. Το ελάχιστο ποσό πληρωμής είναι €20 και η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal ή τραπεζικού εμβάσματος. Η Linkwise εκδίδει αυτόματα το παραστατικό πληρωμής, δηλαδή Αυτοτιμολόγιο (επαγγελματίες, εταιρείες) ή Τίτλος κτήσης (ιδιώτες), το οποίο ο affiliate πρέπει να αποδεχτεί πριν πραγματοποιηθεί η πληρωμή. Οι πληρωμές υπόκεινται σε όλες τις νόμιμες κρατήσεις, δηλαδή 20% για τους ελεύθερους επαγγελματίες και 20% συν 3,6% χαρτόσημο για τους ιδιώτες.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ
ΔΙΚΤΥΑ Κράτηση σκάφους Προσθήκη σκάφους
Ιδιόκτητο («In-House») Όχι Όχι
ForestView Όχι Όχι
Linkwise €50 €6
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Δημιουργικά HTML Ναι
Δημιουργικά Flash Όχι
Δημιουργικά περιεχομένου Ναι
Σύνδεσμοι κειμένου Ναι
Προωθητικά κείμενα Όχι
Τροφοδοσία XML και δεδομένων Όχι
Ειδικοί σύνδεσμοι («Deep Links») Ναι
ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• Οι affiliates δεν επιτρέπεται να κάνουν bid στο brand name, σε misspelling αυτού ή σε οποιονδήποτε παρεμφερή όρο (variations) ή σε όρους που περιέχουν το brand name μαζί με άλλες λέξεις σε PPC διαφημίσεις στο Google και τις άλλες μηχανές αναζήτησης.
• Οι affiliates πρέπει να προσθέτουν το brand name στα negative keywords.

ΘΕΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Μεγάλη ποικιλία σκαφών (είδη, τιμές, τοποθεσίες). Μόνο ελληνικά δημιουργικά, οπότε για να το προωθήσετε
σε ξένο κοινό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο text links.
Ad24 Ad24 - Pay Per Click Ad Network
Διαφημιστείτε ή προβάλετε διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας, με το μοναδικό Ελληνικό PPC Ad Network!
HostGator HostGator
Web Hosting από $4.95 το μήνα. Εγγραφείτε τώρα μέσω του GreekAffiliates.gr και κερδίστε έκπτωση!

Δίκτυα που προσφέρουν αυτή την καμπάνια: Linkwise.

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: 14/04/2016.

ΓΝΩΜΕΣ
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Έχετε προσωπική άποψη για το άρθρο που μόλις διαβάσατε; Μοιραστείτε την με τους υπόλοιπους αναγνώστες μας, προσθέτοντας το σχόλιό σας παρακάτω. Προσπαθήστε να είστε εντός θέματος, αποφεύγοντας τις προσβολές και το SPAM. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν ελέγχου από την ομάδα του GreekAffiliates.gr.


+ 4 = εννέα