Linkwise affiliate network
Κακό!Μέτριο!Καλό!Πολύ καλό!Άψογο!

Linkwise affiliate networkΗ Linkwise θεωρείται ως η εταιρεία η οποία έφερε το Αffiliate Μarketing στην Ελλάδα, ή τουλάχιστον αυτή που το απλοποίησε και το έκανε προσιτό στον οποιοδήποτε. Το σημαντικό είναι ότι δεν έμεινε σε αυτό, αλλά, με συστηματική δουλειά, επενδύει και στη συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση των Affiliates, κάτι που καταδεικνύει τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τόσο τους συνεργάτες της, όσο και το χώρο του Affiliate Marketing γενικότερα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2008 από τους Γιώργο Συμεωνίδη (Managing Director), Γιώργο Σωτηρόπουλο (Client Services Director) και Κατερίνα Καραγιάννη (Affiliate Director), τρία νέα παιδιά με πλούσιο βιογραφικό στο Marketing και τη διαφήμιση, αλλά και πολύτιμη εμπειρία στο εξωτερικό. Σημειώνεται ότι, το 2008, το Affiliate Marketing ήταν παντελώς άγνωστο στο ευρύτερο ελληνικό κοινό, με ελάχιστες ιστοσελίδες να προσφέρουν In-House προγράμματα, από τα οποία ακόμα λιγότερα λειτουργούν μέχρι σήμερα.

Οκτώ, σχεδόν, χρόνια αργότερα, η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική. Η Linkwise έχει προσελκύσει πάνω από 300 εταιρείες και, παρ’ όλο που δεν υπάρχει κάποια επίσημη αναφορά, σίγουρα έχει εντάξει, στα προγράμματα που προσφέρει, και αρκετές χιλιάδες Affiliates, τόσο παλιούς όσο και νέους. Μάλιστα, τον Ιούνιο του 2010 ξεκίνησε η στρατηγική της συνεργασία με την ATCOM, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του Ελληνικού διαδικτύου (στην οποία και ανήκει η Linkwise από το 2011), με την οποία από κοινού ανέπτυξαν τη νέα, ιδιόκτητη και ανεξάρτητη πλατφόρμα Affiliate Network που χρησιμοποιεί πλέον η Linkwise.

Εγγραφείτε άμεσα σε αυτό το affiliate δίκτυο.


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ LINKWISE

Δείτε όλες τις διαθέσιμες καμπάνιες του δικτύου της Linkwise.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Έτος ίδρυσης 2008
Έδρα Ελλάδα
Πλατφόρμα («Tracking Software») Linkwise Tracking
Επισκεψιμότητα («Traffic») από Ελλάδα Ναι
Βασική προμήθεια Εξαρτάται
Διάρκεια «Cookie» 30-45 ημέρες
Πληρωμή Μηνιαίως
Ελάχιστο ποσό πληρωμής €20
Καθημερινά στατιστικά Ναι
Επόμενες πωλήσεις Ναι
Πολιτική λέξεων-κλειδιών («Keyword Policy») Εξαρτάται
Διαγωνισμοί για συνεργάτες Περιοδικά
Υπο-συνεργάτες («Sub-Affiliates») Ναι
Προμήθεια υπο-συνεργατών €20 CPA/Lead
Υπεύθυνος επικοινωνίας Φόρμα επικοινωνίας
Μέθοδος πληρωμής Τράπεζα, Paypal
ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται στις 15 κάθε μήνα και αφορούν τις προμήθειες για τις οποίες η Linkwise πληρώθηκε από τον διαφημιζόμενο τον προηγούμενο μήνα. H πλειονότητα των διαφημιζομένων πληρώνει τη Linkwise 30 ημέρες μετά το τέλος του μήνα, οπότε και εσείς θα πληρωθείτε 45 ημέρες μετά τον μήνα που επιβεβαιώθηκαν οι πωλήσεις σας. Το ελάχιστο ποσό πληρωμής είναι €20 και η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal ή τραπεζικού εμβάσματος. Η Linkwise εκδίδει αυτόματα το παραστατικό πληρωμής, δηλαδή Αυτοτιμολόγιο (επαγγελματίες, εταιρείες) ή Τίτλος κτήσης (ιδιώτες), το οποίο ο affiliate πρέπει να αποδεχτεί πριν πραγματοποιηθεί η πληρωμή. Οι πληρωμές υπόκεινται σε όλες τις νόμιμες κρατήσεις, δηλαδή 20% για τους ελεύθερους επαγγελματίες και 20% συν 3,6% χαρτόσημο για τους ιδιώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Δημιουργικά HTML Ναι
Δημιουργικά Flash Ναι
Δημιουργικά περιεχομένου Ναι
Ειδικές σελίδες («Landing Pages») Ναι
Σύνδεσμοι κειμένου Ναι
Προωθητικά κείμενα Όχι
Τροφοδοσία XML και δεδομένων Ναι
Ειδικοί σύνδεσμοι («Deep Links») Ναι
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Μετρήσαμε τουλάχιστον 80 καμπάνιες που αφορούν προσφορές («Deals») και έναν Deal Aggregator ανάμεσα στους διαφημιζόμενους της Linkwise, κάτι που αφ’ ενός την κάνει τον πρώτο προορισμό σας, εφ’ όσον ασχολείστε με τον χώρο, αφ’ ετέρου, όμως, περιορίζει πολύ τον αριθμό των διαφημιζόμενων που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Ακόμη, όμως, και χωρίς τα Deal Sites, η Linkwise, παραμένει το δίκτυο με τις περισσότερες ενεργές καμπάνιες και τους περισσότερους Affiliates.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

• Τα Sub-IDs (μέσω του «Deployment») σας επιτρέπουν να δώσετε διαφορετική ετικέτα στα δημιουργικά σας και να τα χρησιμοποιήσετε σε διαφορετικές ιστοσελίδες, παρακολουθώντας την απόδοση του καθενός ξεχωριστά.

• Τα Data Feeds σας δίνουν τη δυνατότητα να τροφοδοτήσετε την ιστοσελίδα σας με ειδικές προσφορές προϊόντων από τα καταστήματα που διαφημίζετε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

H Linkwise δε χρεώνει έξοδα δημιουργίας και διαχείρισης λογαριασμού διαφημιζόμενου («Merchant»). Η μοναδική χρέωση είναι ένα Override επί των συνολικών προμηθειών του μήνα, που θα καταβληθούν προς τους Affiliates.

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΘΕΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Το μόνο δίκτυο που προσφέρει πληροφορίες όπως ποσοστό και χρόνος έγκρισης προμηθειών. Μη πληρωμή προμηθειών που δεν έχουν εισπραχθεί.
Η μεγαλύτερη ποικιλία προγραμμάτων. Περιορισμένα εργαλεία στην νέα πλατφόρμα.
Ad24 Ad24 - Pay Per Click Ad Network
Διαφημιστείτε ή προβάλετε διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας, με το μοναδικό Ελληνικό PPC Ad Network!
HostGator HostGator
Web Hosting από $4.95 το μήνα. Εγγραφείτε τώρα μέσω του GreekAffiliates.gr και κερδίστε έκπτωση!


Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: 04/12/2015.

ΓΝΩΜΕΣ
  1. constantinou andreas says:

    giasas apo KYPRO mporo na egrafo sto programma sas,ke thelo na matho an eki pou lei gia to afimi xriazete o aritmos tautotitas mou gia logous forou eisodimatos.
    euxaristo.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Έχετε προσωπική άποψη για το άρθρο που μόλις διαβάσατε; Μοιραστείτε την με τους υπόλοιπους αναγνώστες μας, προσθέτοντας το σχόλιό σας παρακάτω. Προσπαθήστε να είστε εντός θέματος, αποφεύγοντας τις προσβολές και το SPAM. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν ελέγχου από την ομάδα του GreekAffiliates.gr.


× επτά = 21