Μεγαλύτερες διαφημίσεις Adwords

Η Google ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι διαφημίσεις κειμένου στο Adwords θα είναι σχεδόν διπλάσιες, δίνοντας στους διαφημιζόμενους περισσότερο χώρο για να παρουσιάσουν το προϊόν ή την υπηρεσία τους.

Έτσι, αφού η Google αφαίρεσε τις διαφημίσεις στη δεξιά πλευρά της σελίδας των αποτελεσμάτων αναζήτησης, για να προσφέρει στους χρήστες καλύτερη και ομοιόμορφη εμπειρία είτε χρησιμοποιούν κινητή συσκευή είτε υπολογιστή, αύξησε τη συνολική έκταση των διαφημίσεων σε 140 χαρακτηρες.

Μέχρι τώρα, οι διαφημιζόμενοι είχαν στη διάθεση τους 25 χαρακτήρες για τον τίτλο της διαφήμισης, δύο γραμμές των 35 χαρακτήρων για το κείμενο και 25 για το display url. Και σε περίπτωση που υπήρχε αναντιστοιχία ανάμεσα στο display url και το τελικό url προορισμού, η Google μπορεί να απέρριπτε τη δισφήμιση.

Πλέον, η διαφήμιση κειμένου στο Adwords μπορεί να περιλαμβάνει δύο γραμμές για τον τίτλο, με έως 30 χαρακτήρες σε κάθε γραμμή και 80 χαρακτήρες ενιαίου κειμένου για το κείμενο της διαφήμισης. Το url εμφάνισης εξάγεται αυτόματα από το τελικό url προορισμού για αποφυγή λαθών.

Η νέες μεγαλύτερες διαφημίσεις της Google Adwords βρίσκονται προς το παρόν σε δοκιμαστική περίοδο και θα διατίθενται σταδιακά στις διάφορες χώρες, ξεκινόντας φυσικά από τις ΗΠΑ. Από την 31η Ιανουρίου 2017 πάντως, θα σταματήσει η χρήση της παλιάς περιορισμένης έκτασης των διαφημίσεων και θα υπάρχει μόνο η εκτεταμένη μορφή σε όλο τον κόσμο.

Ad24 Ad24 - Pay Per Click Ad Network
Διαφημιστείτε ή προβάλετε διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας, με το μοναδικό Ελληνικό PPC Ad Network!
HostGator HostGator
Web Hosting από $4.95 το μήνα. Εγγραφείτε τώρα μέσω του GreekAffiliates.gr και κερδίστε έκπτωση!


Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: 29/05/2016.

ΓΝΩΜΕΣ
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Έχετε προσωπική άποψη για το άρθρο που μόλις διαβάσατε; Μοιραστείτε την με τους υπόλοιπους αναγνώστες μας, προσθέτοντας το σχόλιό σας παρακάτω. Προσπαθήστε να είστε εντός θέματος, αποφεύγοντας τις προσβολές και το SPAM. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν ελέγχου από την ομάδα του GreekAffiliates.gr.


× 7 = τριάντα πέντε