Nisim affiliate πρόγραμμα
Κακό!Μέτριο!Καλό!Πολύ καλό!Άψογο!

nisim affiliate programΗ Nisim International από το 1993 έχει παρουσία στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων δερμοκαλλυντικών για τα μαλλιά και το σώμα. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας είναι:
• FAST, η θεραπεία που μπορεί να σας προσφέρει έως και 2 φορές πιο γρήγορα μακριά μαλλιά,
• NewHair Biofactors που μπορεί να σταματήσει την τριχόπτωση μέσα σε 7 ημέρες καθημερινής χρήσης,
• KALO που μπορεί να μειώσει και εξαλείψει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με φυσικό τρόπο.
Όλα τα καλλυντικά της Nisim είναι φυτικής προέλευσης, αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας και ανάπτυξης, παρασκευάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Nisim στον Καναδά και πωλούνται σε πάνω από 40 χώρες. Τα προϊόντα της εταιρείας έχουν έγκριση κυκλοφορίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση (CPNP) και τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ), ενώ η μοναδική Nisim «συνοδεύει» τα καλλυντικά της με 100% εγγύηση ικανοποίησης για απεριόριστη χρονική διάρκεια.

Εγγραφείτε άμεσα στο affiliate program Nisim.

Nisim

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ AFFILIATE PROGRAM NISIM

To affiliate πρόγραμμα του eshop Nisim σας προσφέρει έως 20% προμήθεια. Για τους δύο πρώτους μήνες η προμήθεια θα είναι 20%. Στη συνέχεια θα αποδίδεται προμήθεια 15% για 1-10 πωλήσεις μέσω των δικών σας δημιουργικών και 20% προμήθεια για 11+ πωλήσεις.
Το πρόγραμμα έχει αυστηρούς όρους συμμετοχής. Οποιαδήποτε παραβίαση των guidelines θα λάβει μια ειδοποίηση. Εάν δεν διορθωθεί μέσα σε 2 ημέρες από την ειδοποίηση, τότε ο affiliate θα διακοπεί άμεσα σπό το πρόγραμμα και οποιαδήποτε pending προμήθεια, δεν θα αποδοθεί.

Δείτε όλες τις διαθέσιμες καμπάνιες του δικτύου της Linkwise.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Έτος ίδρυσης 1993
Έδρα Καναδάς
Πλατφόρμα («Tracking Software») Linkwise tracking
Επισκεψιμότητα («Traffic») από Ελλάδα Ναι
Βασική προμήθεια 20%
Διάρκεια «Cookie» 30 ημέρες
Πληρωμή Μηνιαίως
Ελάχιστο ποσό πληρωμής €20
Καθημερινά στατιστικά Ναι
Επόμενες πωλήσεις Ναι
Πολιτική λέξεων-κλειδιών («Keyword Policy») Με περιορισμούς
Διαγωνισμοί για συνεργάτες Άγνωστο
Μέθοδος πληρωμής Τράπεζα, Paypal
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ιδιόκτητο («In-House») Όχι
ForestView Όχι
Linkwise Ναι
ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται στις 15 κάθε μήνα και αφορούν τις προμήθειες για τις οποίες η Linkwise πληρώθηκε από τον διαφημιζόμενο τον προηγούμενο μήνα. H πλειονότητα των διαφημιζομένων πληρώνει τη Linkwise 30 ημέρες μετά το τέλος του μήνα, οπότε και εσείς θα πληρωθείτε 45 ημέρες μετά τον μήνα που επιβεβαιώθηκαν οι πωλήσεις σας. Το ελάχιστο ποσό πληρωμής είναι €20 και η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal ή τραπεζικού εμβάσματος. Η Linkwise εκδίδει αυτόματα το παραστατικό πληρωμής, δηλαδή Αυτοτιμολόγιο (επαγγελματίες, εταιρείες) ή Τίτλος κτήσης (ιδιώτες), το οποίο ο affiliate πρέπει να αποδεχτεί πριν πραγματοποιηθεί η πληρωμή. Οι πληρωμές υπόκεινται σε όλες τις νόμιμες κρατήσεις, δηλαδή 20% για τους ελεύθερους επαγγελματίες και 20% συν 3,6% χαρτόσημο για τους ιδιώτες.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ
ΔΙΚΤΥΑ R/S CPS CPC CPA/LEAD
Ιδιόκτητο («In-House») Όχι Όχι Όχι Όχι
ForestView Όχι Όχι Όχι Όχι
Linkwise Όχι 20% Όχι Όχι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Δημιουργικά HTML Ναι
Δημιουργικά Flash Όχι
Δημιουργικά περιεχομένου Όχι
Σύνδεσμοι κειμένου Ναι
Προωθητικά κείμενα Όχι
Τροφοδοσία XML και δεδομένων Ναι
Ειδικοί σύνδεσμοι («Deep Links») Ναι
ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• Οι affiliates δεν επιτρέπεται να κάνουν bid στο brand name, σε οποιοδήποτε misspelling ή παρεμφερή όρο, καθώς και στο brand name μαζί με άλλες λέξεις σε PPC καμπάνιες.
• Οι affiliates θα πρέπει να προσθέτουν το brand name στα negative keywords, όταν τρέχουν PPC καμπάνιες.
• Δεν επιτρέπεται η χρήση του brand name στο URL, τον τίτλο και το κείμενο PPC διαφήμισης.
• Οι Affiliates δεν επιτρέπεται να κάνουν bid στους όρους “nisim”, “fast”, “NewHair Biofactors” και “KALO”, σε οποιοδήποτε misspelling αυτών ή σε οποιονδήποτε παρεμφερή όρο στις Μηχανές Αναζήτησης ή σε Directories ή σε οποιουδήποτε τύπου online database.
• Οι Affiliates ΔΕΝ επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τους όρους “nisim”, “fast”, “NewHair Biofactors” και “KALO” οποιοδήποτε misspelling αυτού ή οποιονδήποτε παρεμφερή όρο στο display URLs σε οποιαδήποτε PPC καμπάνια.
• Επιπλέον, δεν επιτρέπεται η χρήση των όρων “nisim”, “fast”, “NewHair Biofactors” και “KALO” οποιοδήποτε misspelling αυτών ή οποιουδήποτε παρεμφερή όρου μέσα στο κείμενο της διαφήμισης σε PPC ενέργειες.

Social Media Guidelines:
• Εάν οι affiliates προωθούν τη NISIM σε social media, τότε η αισθητική της προώθησής τους (ads, pages, channels etc.) θα πρέπει να είναι δική τους και διαφορετική από αυτή του διαφημιζόμενου και να μην αντιγράφουν το look and feel της NISIM.
• Οι affiliates δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τους όρους “επίσημο”, “επίσημο κατάστημα” ή “επίσημο site” στους τίτλους των σελίδων τους ή σε άλλες περιγραφές και posts.
• οι Affiliates δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν το σήμα κατατεθέν NISIM στον τίτλο τους.

Οποιαδήποτε παραβίαση των guidelines θα λάβει μια ειδοποίηση. Εάν δεν διορθωθεί μέσα σε 2 ημέρες από την ειδοποίηση, τότε ο affiliate θα διακοπεί άμεσα σπό το πρόγραμμα και οποιαδήποτε pending προμήθεια, δεν θα αποδοθεί.

Ad24 Ad24 - Pay Per Click Ad Network
Διαφημιστείτε ή προβάλετε διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας, με το μοναδικό Ελληνικό PPC Ad Network!
HostGator HostGator
Web Hosting από $4.95 το μήνα. Εγγραφείτε τώρα μέσω του GreekAffiliates.gr και κερδίστε έκπτωση!

Δίκτυα που προσφέρουν αυτή την καμπάνια: Linkwise.

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: 04/01/2018.

ΓΝΩΜΕΣ
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Έχετε προσωπική άποψη για το άρθρο που μόλις διαβάσατε; Μοιραστείτε την με τους υπόλοιπους αναγνώστες μας, προσθέτοντας το σχόλιό σας παρακάτω. Προσπαθήστε να είστε εντός θέματος, αποφεύγοντας τις προσβολές και το SPAM. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν ελέγχου από την ομάδα του GreekAffiliates.gr.


+ εννέα = 18