Optimum Outfit affiliate πρόγραμμα
Κακό!Μέτριο!Καλό!Πολύ καλό!Άψογο!

Affiliate πρόγραμμα Optimum OutfitΣτο eshop Optimum Outfit ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ από έλληνες και ξένους σχεδιαστές προσεκτικά επιλεγμένα για να ταιριάζουν στο πνεύμα της εποχής και στη μοντέρνα γυναίκα. Οι αγορές από το eshop γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και PayPal.
Εγγραφείτε άμεσα στο affiliate πρόγραμμα Optimum Outfit.
Ανακαλύψτε τώρα τη συλλογή ρούχων και αξεσουάρ του Optimum Outfit.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ AFFILIATE PROGRAM OPTIMUM OUTFIT

To affiliate πρόγραμμα του Optimum Outfit σας προσφέρει προμήθεια 10%-15% για κάθε πώληση που θα προωθήσετε.
Δείτε όλες τις διαθέσιμες καμπάνιες του δικτύου της Forestview.
Δείτε όλες τις διαθέσιμες καμπάνιες του δικτύου της Linkwise.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Έτος ίδρυσης 2017
Έδρα Ελλάδα
Πλατφόρμα («Tracking Software») HasOffers (Forestview), Linkwise Tracking
Επισκεψιμότητα («Traffic») από Ελλάδα Ναι
Βασική προμήθεια 10%-15%
Διάρκεια «Cookie» 30 ημέρες
Πληρωμή Μηνιαίως
Ελάχιστο ποσό πληρωμής €20 (Linkwise), €50 (Forestview)
Καθημερινά στατιστικά Ναι
Επόμενες πωλήσεις Ναι
Πολιτική λέξεων-κλειδιών («Keyword Policy») Με περιορισμούς
Διαγωνισμοί για συνεργάτες Άγνωστο
Μέθοδος πληρωμής Τράπεζα, Paypal
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ιδιόκτητο («In-House») Όχι
ForestView Ναι
Linkwise Ναι
ΠΛΗΡΩΜΕΣ

H ForestView καταβάλλει τις προμήθειες 45 ημέρες μετά το μήνα που αφορούν και πιο συγκεκριμένα κάθε Τρίτη από τις 18 του μήνα έως τις 13 του επόμενου, δηλαδή οι προμήθειες του Ιανουαρίου θα πληρωθούν από τις 18 Μαρτίου έως τις 13 Απριλίου. Εάν ο συνεργάτης είναι ελεύθερος επαγγελματίας ή εταιρεία, τότε πρέπει να τιμολογήσει τη ForestView, για να πληρωθεί, πλέον του ΦΠΑ και με παρακράτηση φόρου 20%, εφ’ όσον το τιμολόγιο είναι άνω των €300. Εάν ο συνεργάτης είναι ιδιώτης, η ForestView θα εκδώσει μια απόδειξη δαπάνης, παρακρατώντας φόρο εισοδήματος 20% και τέλος χαρτοσήμου 3,6%. Το ανώτατο ποσό που μπορεί να κοπεί σε ετήσια βάση ανά άτομο είναι €4.000. Οι πληρωμές γίνονται μέσω τράπεζας ή PayPal, εφόσον είναι συμπληρωμένα τα αντίστοιχα στοιχεία στο Interface της Forestview. Το μίνιμουμ όριο για την πληρωμή είναι τα €50.

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται στις 15 κάθε μήνα και αφορούν τις προμήθειες για τις οποίες η Linkwise πληρώθηκε από τον διαφημιζόμενο τον προηγούμενο μήνα. H πλειονότητα των διαφημιζομένων πληρώνει τη Linkwise 30 ημέρες μετά το τέλος του μήνα, οπότε και εσείς θα πληρωθείτε 45 ημέρες μετά τον μήνα που επιβεβαιώθηκαν οι πωλήσεις σας. Το ελάχιστο ποσό πληρωμής είναι €20 και η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal ή τραπεζικού εμβάσματος. Η Linkwise εκδίδει αυτόματα το παραστατικό πληρωμής, δηλαδή Αυτοτιμολόγιο (επαγγελματίες, εταιρείες) ή Τίτλος κτήσης (ιδιώτες), το οποίο ο affiliate πρέπει να αποδεχτεί πριν πραγματοποιηθεί η πληρωμή. Οι πληρωμές υπόκεινται σε όλες τις νόμιμες κρατήσεις, δηλαδή 20% για τους ελεύθερους επαγγελματίες και 20% συν 3,6% χαρτόσημο για τους ιδιώτες.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ
ΔΙΚΤΥΑ R/S CPS CPC CPA/LEAD
Ιδιόκτητο («In-House») Όχι Όχι Όχι Όχι
ForestView Όχι 10% Όχι Όχι
Linkwise Όχι 15% Όχι Όχι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Δημιουργικά HTML Ναι
Δημιουργικά Flash Όχι
Δημιουργικά περιεχομένου Όχι
Σύνδεσμοι κειμένου Ναι
Προωθητικά κείμενα Όχι
Τροφοδοσία XML και δεδομένων Ναι
Ειδικοί σύνδεσμοι («Deep Links») Ναι
ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• Οι affiliates δεν επιτρέπεται να κάνουν bid στο brand name, σε οποιοδήποτε misspelling ή παρεμφερή όρο, καθώς και στο brand name μαζί με άλλες λέξεις σε PPC καμπάνιες (Linkwise).
• Οι affiliates θα πρέπει να προσθέτουν το brand name στα negative keywords, όταν τρέχουν PPC καμπάνιες (Linkwise).
• Δεν επιτρέπεται η χρήση του ονόματος και του εμπορικού σήματος Optimum Outfit ή παραλλαγών αυτών σε SEM και PPC καμπάνιες (Forestview).
• Δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε παραλαγή του ονόματος και του εμπορικού σήματος Optimum Outfit σε καμπάνιες email και social activities (Forestview).
• Δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε αναληθής και ανακριβής πληροφόρηση σε σχέση με τη Optimum Outfit και τα προϊόντα/υπηρεσίες του σε SEM, PPC και email καμπάνιες καθώσε και σε social activites (Forestview).
• Το landing URL σε PPC καμπάνιες πρέπει να είναι σελίδα του affiliate και να μην περιέχει καμία διαφημιστική παραπλάνηση (Forestview).
• Δεν επιτρέπεται η αποστολή email σε διευθύνσεις χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση των παραληπτών (Forestview).
• Δεν επιτρέπεται η δημιουργία Facebook Fan Page με σκοπό την προώθηση της Optimum Outfit ή των προϊόντων της (Forestview).

Ad24 Ad24 - Pay Per Click Ad Network
Διαφημιστείτε ή προβάλετε διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας, με το μοναδικό Ελληνικό PPC Ad Network!
HostGator HostGator
Web Hosting από $4.95 το μήνα. Εγγραφείτε τώρα μέσω του GreekAffiliates.gr και κερδίστε έκπτωση!


Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: 06/02/2018.

ΓΝΩΜΕΣ
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Έχετε προσωπική άποψη για το άρθρο που μόλις διαβάσατε; Μοιραστείτε την με τους υπόλοιπους αναγνώστες μας, προσθέτοντας το σχόλιό σας παρακάτω. Προσπαθήστε να είστε εντός θέματος, αποφεύγοντας τις προσβολές και το SPAM. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν ελέγχου από την ομάδα του GreekAffiliates.gr.


6 + = επτά