Petas affiliate program
Κακό!Μέτριο!Καλό!Πολύ καλό!Άψογο!

petasΤο petas.gr είναι το e-πρακτορείο της εταιρείας ALTAIR TRAVEL, η οποία έχει περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας στον τομέα ταξιδιών αναψυχής, επαγγελματικών ταξιδιών και διοργάνωσης συνεδρίων. Στο petas.gr ο επισκέπτης μπορεί να κλείσει εισιτήρια με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στη Ευρώπη και όχι μόνο, ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλη την Ελλάδα αλλά και από και προς Ιταλία και Τουρκία. Επιπλέον, στο petas.gr ο επισκέπτης μπορεί να κάνει κράτηση για ξενοδοχεία και ενοικίαση αυτοκινήτων σε όλον τον κόσμο. Ταυτόχρονα, στο blog του petas.gr ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληθώρα πληροφοριών και συμβουλών για τα ταξίδια γενικά αλλά και για επιμέρους μέρη που μπορεί να επισκεφτεί.
Εγγραφείτε άμεσα σε αυτό το affiliate program.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ AFFILIATE PROGRAM PETAS.GR

To affiliate πρόγραμμα του petas.gr σας προσφέρει προμήθεια 1,75% ανά κράτηση ακτοπλοϊκού εισιτηρίου, 4% ανά κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε search mask στη σελίδα σας για να ψάχνουν οι επισκέπτες σας απευθείας για εισιτήρια από το petas.gr. Προσωρινά δεν αποδίδεται προμήθεια για κρατήσεις ξενοδοχείων.

Δείτε όλες τις διαθέσιμες καμπάνιες του δικτύου της Linkwise.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Έτος ίδρυσης 1981
Έδρα Ελλάδα
Πλατφόρμα («Tracking Software») DirectTrack
Επισκεψιμότητα («Traffic») από Ελλάδα Ναι
Βασική προμήθεια-8% 1,75%-4%
Διάρκεια «Cookie» 30 ημέρες
Πληρωμή Μηνιαίως
Ελάχιστο ποσό πληρωμής €20
Καθημερινά στατιστικά Ναι
Επόμενες πωλήσεις Ναι
Πολιτική λέξεων-κλειδιών («Keyword Policy») Με περιορισμούς
Διαγωνισμοί για συνεργάτες Ναι
Μέθοδος πληρωμής Τράπεζα, Paypal
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ιδιόκτητο («In-House») Όχι
ForestView Όχι
Linkwise Ναι
ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται στις 15 κάθε μήνα και αφορούν τις προμήθειες για τις οποίες η Linkwise πληρώθηκε από τον διαφημιζόμενο τον προηγούμενο μήνα. H πλειονότητα των διαφημιζομένων πληρώνει τη Linkwise 30 ημέρες μετά το τέλος του μήνα, οπότε και εσείς θα πληρωθείτε 45 ημέρες μετά τον μήνα που επιβεβαιώθηκαν οι πωλήσεις σας. Το ελάχιστο ποσό πληρωμής είναι €20 και η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal ή τραπεζικού εμβάσματος. Η Linkwise εκδίδει αυτόματα το παραστατικό πληρωμής, δηλαδή Αυτοτιμολόγιο (επαγγελματίες, εταιρείες) ή Τίτλος κτήσης (ιδιώτες), το οποίο ο affiliate πρέπει να αποδεχτεί πριν πραγματοποιηθεί η πληρωμή. Οι πληρωμές υπόκεινται σε όλες τις νόμιμες κρατήσεις, δηλαδή 20% για τους ελεύθερους επαγγελματίες και 20% συν 3,6% χαρτόσημο για τους ιδιώτες.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ
ΔΙΚΤΥΑ Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αεροπορικά εισιτήρια Κρατήσεις ξενοδοχείων
Ιδιόκτητο («In-House») Όχι Όχι Όχι
ForestView Όχι Όχι Όχι
Linkwise 1,75% 4% Όχι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Δημιουργικά HTML Όχι
Δημιουργικά Flash Ναι
Δημιουργικά περιεχομένου Όχι
Σύνδεσμοι κειμένου Ναι
Προωθητικά κείμενα Όχι
Τροφοδοσία XML και δεδομένων Όχι
Ειδικοί σύνδεσμοι («Deep Links») Ναι
ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• Οι Affiliates δεν επιτρέπεται να κάνουν bid στον όρο “petas”, σε οποιοδήποτε misspelling αυτού ή σε οποιονδήποτε παρεμφερή όρο στις Μηχανές Αναζήτησης ή σε Directories ή σε οποιουδήποτε τύπου online database.

ΘΕΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Από τις καλύτερες προμήθειες για αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Ακόμη και όταν ο επισκέπτης προέρχεται από affiliate link, εμφανίζεται η επιλογή για κράτηση μέσω τηλεφώνου.
Εύχρηστο και ευχάριστο site με πολλές πληροφορίες.
Ad24 Ad24 - Pay Per Click Ad Network
Διαφημιστείτε ή προβάλετε διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας, με το μοναδικό Ελληνικό PPC Ad Network!
HostGator HostGator
Web Hosting από $4.95 το μήνα. Εγγραφείτε τώρα μέσω του GreekAffiliates.gr και κερδίστε έκπτωση!

Δίκτυα που προσφέρουν αυτή την καμπάνια: Linkwise.

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: 09/10/2017.

ΓΝΩΜΕΣ
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Έχετε προσωπική άποψη για το άρθρο που μόλις διαβάσατε; Μοιραστείτε την με τους υπόλοιπους αναγνώστες μας, προσθέτοντας το σχόλιό σας παρακάτω. Προσπαθήστε να είστε εντός θέματος, αποφεύγοντας τις προσβολές και το SPAM. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν ελέγχου από την ομάδα του GreekAffiliates.gr.


6 − ένα =