TopHost affiliate program
Κακό!Μέτριο!Καλό!Πολύ καλό!Άψογο!

Η εταιρεία TopHost είναι μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες Hosting στην Ελλάδα με μια μεγάλη ποικιλία πακέτων hosting και άλλων υπηρεσιών. Η TopHost προσφέρει κατοχύρωση domain name, πακέτα webhosting σε shared και dedicated servers, μεταφορά του site σας από άλλη εταιρεία χωρίς downtime και SSL πιστοποιητικά για την πιστοποίηση της αυθεντικότητας των sites και για την κρυπτογράφηση των δεδομένων που ανταλλάσσονται μεταξύ χρηστών και Web Servers. Επιλέγοντας την TopHost για το hosting της σελίδας του, ο πελάτης παίρνει και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσει και να συντηρήσει το site του, όπως το Sitebuilder και το control panel Plesk. Επιπλέον, η TopHost σας προσφέρει εικοσιτετράωρη τεχνική υποστήριξη αλλά και 90 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν ο πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος και αν η TopHost δεν μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα.

Εγγραφείτε άμεσα στο TopHost affiliate program.

tophost

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ TOPHOST

Πάρτε μέρος στο hosting affiliate program της TopHost και κερδίστε 50% προμήθεια για κάθε πώληση Reseller Hosting και Web Hosting και 25% για κάθε επόμενη πώληση και 5% προμήθεια για την πώληση οποιουδήποτε άλλου πακέτου.

• Στα ποσά που υπολογίζεται η προμήθεια δεν συμπεριλαμβάνονται τυχόν ποσά για εγκατάσταση (π.χ. dedicated server) και τυχόν addons που έρχονται ως επιπλέον υπηρεσίες στην κύρια υπηρεσία (π.χ. windows license σε dedicated server).

• Η προμήθεια ισχύει για την αγορά του πρώτου πακέτου από τον χρήστη και όχι για τις ανανεώσεις του hosting που πραγματοποιεί ο ίδιος χρήστης μέσα από το διαχειριστικό του panel στο site.

• Σε όλα τα πακέτα Shared/Reseller Hosting ο διαφημιζόμενος έχει 90 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Οι πωλήσεις θα εγκρίνονται κανονικά, αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα να ακυρώνονται κάποιες προμήθειες σε περίπτωση που ο πελάτης ζητήσει τα χρήματά του πίσω. Όπως μας έχει ενημερώσει ο διαφημιζόμενος, το ποσοστό ακυρώσεων είναι πάρα πολύ μικρό.

• Για όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο Tophost Affiliate πρόγραμμα, οι πωλήσεις θα εγκρίνονται κανονικά, αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα να ακυρώνονται κάποιες προμήθειες εντός 30 ημερών από την ημερομηνία εξόφλησης, σε περίπτωση που ο πελάτης ζητήσει τα χρήματά του πίσω.

Δείτε όλες τις διαθέσιμες καμπάνιες του δικτύου της Linkwise.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Έτος ίδρυσης 2004
Έδρα Ελλάδα
Πλατφόρμα («Tracking Software») DirectTrack
Επισκεψιμότητα («Traffic») από Ελλάδα Ναι
Βασική προμήθεια 5%-50%
Διάρκεια «Cookie» 60 ημέρες
Πληρωμή Μηνιαίως
Ελάχιστο ποσό πληρωμής €20
Καθημερινά στατιστικά Ναι
Επόμενες πωλήσεις Ναι
Πολιτική λέξεων-κλειδιών («Keyword Policy») Με περιορισμούς
Διαγωνισμοί για συνεργάτες Άγνωστο
Υπο-συνεργάτες («Sub-Affiliates») Όχι
Προμήθεια υπο-συνεργατών Όχι
Υπεύθυνος επικοινωνίας Θ. Στεφανάκου
Μέθοδος πληρωμής Τράπεζα, Paypal
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ιδιόκτητο («In-House») Όχι
ClickBanner Όχι
ForestView Όχι
Linkwise Ναι
ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται στις 15 κάθε μήνα και αφορούν τις προμήθειες για τις οποίες η Linkwise πληρώθηκε από τον διαφημιζόμενο τον προηγούμενο μήνα. H πλειονότητα των διαφημιζομένων πληρώνει τη Linkwise 30 ημέρες μετά το τέλος του μήνα, οπότε και εσείς θα πληρωθείτε 45 ημέρες μετά τον μήνα που επιβεβαιώθηκαν οι πωλήσεις σας. Το ελάχιστο ποσό πληρωμής είναι €20 και η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal ή τραπεζικού εμβάσματος. Η Linkwise εκδίδει αυτόματα το παραστατικό πληρωμής, δηλαδή Αυτοτιμολόγιο (επαγγελματίες, εταιρείες) ή Τίτλος κτήσης (ιδιώτες), το οποίο ο affiliate πρέπει να αποδεχτεί πριν πραγματοποιηθεί η πληρωμή. Οι πληρωμές υπόκεινται σε όλες τις νόμιμες κρατήσεις, δηλαδή 20% για τους ελεύθερους επαγγελματίες και 20% συν 3,6% χαρτόσημο για τους ιδιώτες.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CPS
Reseller/Hosting 50% ανά πώληση, 25% ανά επόμενη πώληση
Άλλα προϊόντα 5% ανά (επόμενη) πώληση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Δημιουργικά HTML Ναι
Δημιουργικά Flash Όχι
Δημιουργικά περιεχομένου Ναι
Ειδικές σελίδες («Landing Pages») Όχι
Σύνδεσμοι κειμένου Ναι
Προωθητικά κείμενα Όχι
Τροφοδοσία XML και δεδομένων Όχι
Ειδικοί σύνδεσμοι («Deep Links») Ναι
ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• Οι Affiliates δεν επιτρέπεται να κάνουν bid στον όρο “tophost”, σε οποιοδήποτε misspelling αυτού ή σε οποιονδήποτε παρεμφερή όρο στις Μηχανές Αναζήτησης ή σε Directories ή σε οποιουδήποτε τύπου online database.

• Οι affiliates πρέπει να προσθέτουν το brand name στα negative keywords τους.

• Επιπλέον, δεν επιτρέπεται η χρήση του όρου “tophost”, οποιοδήποτε misspelling αυτού ή οποιουδήποτε παρεμφερή όρου μέσα στο κείμενο ή στον τίτλο της διαφήμισης σε PPC ενέργειες.

ΘΕΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Μεγάλη ποικιλία προϊόντων. -
Ad24 Ad24 - Pay Per Click Ad Network
Διαφημιστείτε ή προβάλετε διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας, με το μοναδικό Ελληνικό PPC Ad Network!
HostGator HostGator
Web Hosting από $4.95 το μήνα. Εγγραφείτε τώρα μέσω του GreekAffiliates.gr και κερδίστε έκπτωση!

Δίκτυα που προσφέρουν αυτή την καμπάνια: Linkwise.

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: 04/11/2015.

ΓΝΩΜΕΣ
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Έχετε προσωπική άποψη για το άρθρο που μόλις διαβάσατε; Μοιραστείτε την με τους υπόλοιπους αναγνώστες μας, προσθέτοντας το σχόλιό σας παρακάτω. Προσπαθήστε να είστε εντός θέματος, αποφεύγοντας τις προσβολές και το SPAM. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν ελέγχου από την ομάδα του GreekAffiliates.gr.


− 2 = δυο