Travelstaytion affiliate πρόγραμμα
Κακό!Μέτριο!Καλό!Πολύ καλό!Άψογο!

travelstaytion affiliate programΤο TravelStaytion είναι μία πλατφόρμα, η οποία φέρνει σε επαφή ταξιδιώτες που επιθυμούν να μείνουν σε ένα ζεστό διαμέρισμα αντί για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και ιδιοκτήτες ακινήτων που θέλουν να νοικιάσουν τα ακίνητα τους. Προς το παρόν διατίθενται ακίνητα στην Ελλάδα, την Αγγλία, την Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία αλλά καθημερινά προστίθενται νέα ακίνητα σε πολλού προορισμούς.
Η ομάδα quality control του TravelStaytion ελέγχει κάθε ακίνητο πριν τη δημοσίευση της αγγελίας, ώστε να μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του ασφαλής και ποιοτική διαμονή. Στη σελίδα κάθε ακινήτου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δει τις παροχές που περιλαμβάνονται στην τιμή και άλλα έξοδα που μπορεί να υπάρχουν (π.χ η αμοιβή του TravelStaytion). Πριν προχωρήσει στην κράτηση ο ενδιαφερόμενος καλό είναι να τσεκάρει και τους όρους ακύρωσης κράτησης που έχει θέσει κάθε ιδιοκτήτης.
Εγγραφείτε άμεσα σε αυτό το affiliate πρόγραμμα.

Travelstaytion

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤO AFFILIATE PROGRAM TRAVELSTAYTION

Με το affiliate πρόγραμμα του TravelStaytion μπορείτε να κερδίσετε €5 με κάθε “ανέβασμα” νέου ακινήτου (μόνο για το πρώτο ακίνητο/χρήστη και εφόσον πρόκειται για το 1ο ακίνητο του χρήστη και η καταχώρηση περιέχει 3 φωτογραφίες και επαρκείς πληροφορίες για το ακίνητο) και 5% για κάθε κράτηση που θα προέλθει από τα δικά σας δημιουργικά.
Δείτε όλες τις διαθέσιμες καμπάνιες του δικτύου της Linkwise.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Έτος ίδρυσης 2012
Έδρα Αγγλία
Πλατφόρμα («Tracking Software») Linkwise Tracking
Επισκεψιμότητα («Traffic») από Ελλάδα Ναι
Βασική προμήθεια €5 ή 5%
Διάρκεια «Cookie» 20 ημέρες
Πληρωμή Μηνιαίως
Ελάχιστο ποσό πληρωμής €20
Καθημερινά στατιστικά Ναι
Επόμενες πωλήσεις Ναι
Πολιτική λέξεων-κλειδιών («Keyword Policy») Με περιορισμούς
Διαγωνισμοί για συνεργάτες Άγνωστο
Μέθοδος πληρωμής Τράπεζα, PayPal
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ιδιόκτητο («In-House») Όχι
ForestView Όχι
Linkwise Ναι
ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται στις 15 κάθε μήνα και αφορούν τις προμήθειες για τις οποίες η Linkwise πληρώθηκε από τον διαφημιζόμενο τον προηγούμενο μήνα. H πλειονότητα των διαφημιζομένων πληρώνει τη Linkwise 30 ημέρες μετά το τέλος του μήνα, οπότε και εσείς θα πληρωθείτε 45 ημέρες μετά τον μήνα που επιβεβαιώθηκαν οι πωλήσεις σας. Το ελάχιστο ποσό πληρωμής είναι €20 και η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal ή τραπεζικού εμβάσματος. Η Linkwise εκδίδει αυτόματα το παραστατικό πληρωμής, δηλαδή Αυτοτιμολόγιο (επαγγελματίες, εταιρείες) ή Τίτλος κτήσης (ιδιώτες), το οποίο ο affiliate πρέπει να αποδεχτεί πριν πραγματοποιηθεί η πληρωμή. Οι πληρωμές υπόκεινται σε όλες τις νόμιμες κρατήσεις, δηλαδή 20% για τους ελεύθερους επαγγελματίες και 20% συν 3,6% χαρτόσημο για τους ιδιώτες.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ
Καταχώρηση Ακινήτου €5
Κράτηση 5%
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Δημιουργικά HTML Ναι
Δημιουργικά Flash Όχι
Δημιουργικά περιεχομένου Όχι
Σύνδεσμοι κειμένου Ναι
Προωθητικά κείμενα Όχι
Τροφοδοσία XML και δεδομένων Όχι
Ειδικοί σύνδεσμοι («Deep Links») Ναι
ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• Οι affiliates δεν επιτρέπεται να κάνουν bid στα brand name, σε misspelling αυτού ή σε οποιονδήποτε παρεμφερή όρο ή σε όρους που περιέχουν το brand name μαζί με άλλες λέξεις.
• Οι affiliates πρέπει να προσθέτουν το brand name στα negative keywords τους.
• Δεν επιτρέπεται η PPC διαφήμιση στο Facebook.
• Δεν επιτρέπεται η προώθηση στα social media.
• Δεν επιτρέπεται η προώθηση σε cashback sites και το incentivized traffic για τις ενέργειες της εγγραφής χρήστη και του upload ακινήτου προς ενοικίαση.

Ad24 Ad24 - Pay Per Click Ad Network
Διαφημιστείτε ή προβάλετε διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας, με το μοναδικό Ελληνικό PPC Ad Network!
HostGator HostGator
Web Hosting από $4.95 το μήνα. Εγγραφείτε τώρα μέσω του GreekAffiliates.gr και κερδίστε έκπτωση!

Δίκτυα που προσφέρουν αυτή την καμπάνια: Linkwise.

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: 21/04/2017.

ΓΝΩΜΕΣ
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Έχετε προσωπική άποψη για το άρθρο που μόλις διαβάσατε; Μοιραστείτε την με τους υπόλοιπους αναγνώστες μας, προσθέτοντας το σχόλιό σας παρακάτω. Προσπαθήστε να είστε εντός θέματος, αποφεύγοντας τις προσβολές και το SPAM. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν ελέγχου από την ομάδα του GreekAffiliates.gr.


− τέσσερα = 2