Vacation Home Rentals affiliate program
Κακό!Μέτριο!Καλό!Πολύ καλό!Άψογο!

vacation home rentals affiliate programΗ πλατφόρμα Vacation Home Rentals φέρνει σε επαφή ιδιοκτήτες ακινήτων και ταξιδιώτες που προτιμούν να μείνουν σε ένα σπίτι, εξοχικό ή βίλα από το να επιλέξουν ένα ξενοδοχείο. Οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να βρουν ενοικιαζόμενα σπίτια σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλον τον κόσμο και να δουν φωτογραφίες του φωτογραφίες του ακινήτου που τους ενδιαφέρει. Επιπλέον, στη σελίδα κάθε ακινήτου μπορούν να δουν τις παροχές που προσφέρονται στο συγκεκριμένο ακίνητο, το κόστος διαμονής ανά ημέρα, εβδομάδα ή μήνα, αν απαιτείται προκαταβολή, ποιους τρόπους πληρωμής δέχεται ο ιδιοκτήτης και πολλά άλλα. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη κατευθείαν μέσα από τη σελίδα του ακινήτου με τη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει.
Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν φωτογραφίες του ακινήτου τους και να το νοικιάσουν για όποιο χρονικό διάστημα επιθυμούν, ενώ προσφέρεται 30 ημέρες δοκιμαστική περίοδος για να δοκιμάσουν την υπηρεσία. Υπάρχουν 4 κατηγορίες συνδρομών στο Vacation Home Rental που προσφέρουν διαφορετικές δυνατότητες στους ιδιοκτήτες. Στην κατηγορία Basic το ετήσιο κόστος είναι $119/ακίνητο και δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να ανεβάσουν έως και 8 φωτογραφίες του ακινήτου, ενώ αυτό εμφανίζεται στις τελευταίες θέσεις αποτελεσμάτων της συγκεκριμένης πόλης. Η κατηγορία Plus κοστίζει $199/ακίνητο/έτος και επιτρέπει το upload έως και 16 φωτογραφιών και προβεβλημένη προβολή στην συγκεκριμένη πόλη. Στην κατηγορία Premier το ετήσιο κόστος είναι $299/ακίνητο και υπάρχει η δυνατότητα να ανέβουν απεριόριστος αριθμός φωτογραφιών, ενώ το ακίνητο προβάλλεται και στην σελίδα της χώρας και φυσικά στη σελίδα των αποτελεσμάτων της πόλης προβάλλεται σε υψηλότερη θέση από ότι τα ακίνητα των προηγούμενων δύο κατηγοριών. Για τις δύο τελευταίες κατηγορίες – Premier+ και Platinum – το ετήσιο κόστος είναι $399 και $499/ακίνητο αντίστοιχα και προσφέρουν (εκτός από όλες τις δυνατότητες των προηγούμενων κατηγοριών) προβολή στις υψηλότερες θέσεις αποτελεσμάτων της πόλης και προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση πελατών. Επιπλέον, αν ο ιδιοκτήτης επιλέξει την Platinum κατηγορία, το ακίνητο του θα εμφανίζεται και στην αρχική σελίδα του Vacation Home Rentals.
Για τους ενδιαφερόμενους ενοικιαστές δεν υπάρχει κανένα κόστος για τη χρήση της υπηρεσίας, ενώ για τους ιδιοκτήτες το κόστος είναι μόνο η ετήσια συνδρομή / ακίνητο και δεν υπάρχουν άλλες κρυφές χρεώσεις.
Εγγραφείτε άμεσα σε αυτό το affiliate πρόγραμμα.


Advertise Your Vacation Rental

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ AFFILIATE PROGRAM VACATION HOME RENTALS

To affiliate πρόγραμμα του Vacation Home Rentals σας προσφέρει προμήθεια $2 προμήθεια για κάθε επικοινωνία που θα κάνει ο ενδιαφερόμενος ενοικιαστής με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου μέσω της φόρμας επικοινωνίας, $1 για κάθε free trial που θα κάνει ιδιοκτήτης ακινήτου και 50% προμήθεια για κάθε αγορά συνδρομής. Για συνολικές πωλήσεις συνδρομών άνω των $2000 η προμήθεια διαμορφώνεται στο 55%.
Δείτε όλες τις διαθέσιμες καμπάνιες του δικτύου της Commission Junction.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Έτος ίδρυσης 2004
Έδρα ΗΠΑ
Πλατφόρμα («Tracking Software») CJ Tracking
Επισκεψιμότητα («Traffic») από Ελλάδα Ναι
Βασική προμήθεια $1-$2/lead, 50%/sale
Διάρκεια «Cookie» 45 ημέρες
Πληρωμή Μηνιαίως
Ελάχιστο ποσό πληρωμής $25 (τράπεζα), $60 (επιταγή)
Καθημερινά στατιστικά Ναι
Επόμενες πωλήσεις Ναι
Πολιτική λέξεων-κλειδιών («Keyword Policy») Με περιορισμούς
Διαγωνισμοί για συνεργάτες Άγνωστο
Υπο-συνεργάτες («Sub-Affiliates») Όχι
Προμήθεια υπο-συνεργατών Όχι
Υπεύθυνος επικοινωνίας Άγνωστο
Μέθοδος πληρωμής Τράπεζα, επιταγή
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ιδιόκτητο («In-House») Όχι
ClickBanner Όχι
ForestView Όχι
Linkwise Όχι
Commission Junction Ναι
ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Η Commission Junction επιβεβαιώνει τις προμήθειες κάθε μηνός στις 11 του επόμενου μήνα και στη συνέχεια ακολουθεί μια μικρή χρονική περίοδος κατά την οποία η CJ εξετάζει τον λογαριασμό σας και τις προωθητικές σας πρακτικές (ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που πληρώνεστε από την εταιρεία) καθώς και αν οι διαφημιζόμενοι έχουν πληρώσει τις προμήθειες. Στις 13 του μήνα κλειδώνει το ποσό που είναι προς πληρωμή και αν έχετε συμπληρώσει το ελάχιστο ποσό πληρωμής (€25 για τραπεζική κατάθεση, €60 για επιταγή ή αυτό που έχετε θέσει εσείς), τότε η πληρωμή πραγματοποιείται στις 20 του μήνα.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ
ΔΙΚΤΥΑ Εκδήλωση ενδιαφέροντος από ενοικιαστή Free trial προβολή ακινήτου (30 ημέρες) Αγορά συνδρομής
Ιδιόκτητο («In-House») Όχι Όχι Όχι
ClickBanner Όχι Όχι Όχι
ForestView Όχι Όχι Όχι
Linkwise Όχι Όχι Όχι
Commission Junction $2 $1 50%
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Δημιουργικά HTML Ναι
Δημιουργικά Flash Όχι
Δημιουργικά περιεχομένου Ναι
Ειδικές σελίδες («Landing Pages») Όχι
Σύνδεσμοι κειμένου Ναι
Προωθητικά κείμενα Ναι
Τροφοδοσία XML και δεδομένων Όχι
Ειδικοί σύνδεσμοι («Deep Links») Όχι
ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• Οι affiliates δεν επιτρέπεται να κάνουν bid στο brand name του Vacation Home Rentals, σε trademarked keywords και misspellings αυτών ή στους trademarked όρους μαζί με άλλες λέξεις.
• Δεν επιτρέπεται το direct linking.

ΘΕΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Προμήθεια και για το trial period. -
Ad24 Ad24 - Pay Per Click Ad Network
Διαφημιστείτε ή προβάλετε διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας, με το μοναδικό Ελληνικό PPC Ad Network!
HostGator HostGator
Web Hosting από $4.95 το μήνα. Εγγραφείτε τώρα μέσω του GreekAffiliates.gr και κερδίστε έκπτωση!

Δίκτυα που προσφέρουν αυτή την καμπάνια: Commission Junction.

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: 20/05/2013.

ΓΝΩΜΕΣ
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Έχετε προσωπική άποψη για το άρθρο που μόλις διαβάσατε; Μοιραστείτε την με τους υπόλοιπους αναγνώστες μας, προσθέτοντας το σχόλιό σας παρακάτω. Προσπαθήστε να είστε εντός θέματος, αποφεύγοντας τις προσβολές και το SPAM. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν ελέγχου από την ομάδα του GreekAffiliates.gr.


6 + εννέα =