Zanox
Κακό!Μέτριο!Καλό!Πολύ καλό!Άψογο!

Η Zanox ιδρύθηκε το 2000 από τους Thomas Hessler, Heiko Rauch και Jens Hewald, ενώ το 2007 εξαγοράστηκε από τις εταιρείες Axel Springer και Swiss PubliGroupe. Έχει κερδίσει πληθώρα γερμανικών και ευρωπαϊκών βραβείων τα τελευταία χρόνια, αναμεσα στα οποία το «Deloitte Fast 50 Germany» και το «European Platinum Seal of e-Excellence», το οποίο μάλιστα έχει κερδίσει τρεις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια. Το Zanox Group, το οποίο περιλαμβάνει, εκτός του δικτύου συνεργατών, και τα Zanox Web Services και Zanox Application Store, βοηθάει τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο να κερδίσουν χρήματα, μέσω των νέων εφαρμογών του διαδικτύου και των κινητών τηλεφώνων. Η Zanox προσφέρει επίσης το Zanox VIP Club, στο οποίο συμμετέχουν οι καλύτεροι συνεργάτες και απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια, όπως υψηλότερες προμήθειες και αποκλειστικές πληροφορίες για νέα και υπάρχοντα προγράμματα. Το 2010 συγχωνεύτηκε με την Affiliate Window και την Buy.at, σχηματίζοντας έτσι το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών στην Ευρώπη, ενώ συνεχώς εισέρχεται σε νέες αγορές, με πιο πρόσφατη την ολλανδική.

Εγγραφείτε άμεσα σε αυτό το δίκτυο.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ZANOX

Δείτε όλες τις διαθέσιμες καμπάνιες του δικτύου της Zanox.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Έτος ίδρυσης 2000
Έδρα Γερμανία
Πλατφόρμα («Tracking Software») Zanox Tracking
Επισκεψιμότητα («Traffic») από Ελλάδα Ναι
Βασική προμήθεια Εξαρτάται
Διάρκεια «Cookie» 15+ ημέρες
Πληρωμή Μηνιαίως
Ελάχιστο ποσό πληρωμής €25
Καθημερινά στατιστικά Ναι
Επόμενες πωλήσεις Ναι
Πολιτική λέξεων-κλειδιών («Keyword Policy») Εξαρτάται
Διαγωνισμοί για συνεργάτες Άγνωστο
Υπο-συνεργάτες («Sub-Affiliates») Όχι
Προμήθεια υπο-συνεργατών Όχι
Υπεύθυνος επικοινωνίας Άγνωστο
Μέθοδος πληρωμής Τράπεζα
ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Η Zanox πληρώνει τη 10η ημέρα κάθε μήνα τις επιβεβαιωμένες από τους διαφημιζόμενους προμήθειες του προηγούμενου μήνα και η πληρωμή γίνεται μόνο μέσω τραπέζης. Αν οι επιβεβαιωμένες προμήθειες ξεπερνούν τα €25, που είναι το ελάχιστο ποσό πληρωμής, τότε ο συνεργάτης («Affiliate») θα βρει στο λογαριασμό του ένα «Credit Note» με το ποσό που θα εισπράξει. Ο συνεργάτης θα πρέπει να επιβεβαιώσει («Authorize») την πληρωμή μέχρι τις 9 του μήνα, προκειμένου να κατατεθούν τα χρήματα στο λογαριασμό του μέχρι στις 10 του μήνα. Αν ο συνεργάτης δεν προλάβει την προθεσμία και επιβεβαιώσει την πληρωμή μετά τις 9 του μήνα, τότε αυτή μεταφέρεται για τον επόμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Δημιουργικά HTML Ναι
Δημιουργικά Flash Ναι
Δημιουργικά περιεχομένου Ναι
Ειδικές σελίδες («Landing Pages») Ναι
Σύνδεσμοι κειμένου Ναι
Προωθητικά κείμενα Όχι
Τροφοδοσία XML και δεδομένων Ναι
Ειδικοί σύνδεσμοι («Deep Links») Ναι
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ορισμένες εταιρείες που συνεργάζονται με τη Zanox είναι οι Expedia, Amazon, Vodafone, Volkswagen Bank, Fnac, Vodafone, Renault, καθώς και η Royal bank of Scotland. Ελληνική επισκεψιμότητα δέχονται οι Malev, Czech Airlines, Blinko, Glomobi, Otel.com, Print24.gr και ορισμένες ακόμα.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ZANOX

• Το Zanox AdRank αξιολογεί τις δυνατότητες κάθε προγράμματος, λαμβάνοντας υπ’ όψη την προμήθεια που δίνει το πρόγραμμα, τον συνολικό αριθμό των εγγραφών και των πωλήσεων που πετυχαίνει το πρόγραμμα, το ποσοστό των επιβεβαιωμένων εξ αυτών εγγραφών και πωλήσεων και πολλές άλλες παραμέτρους.

• Το Zanox Real-Time Publisher Tracking σας επιτρέπει να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τις εγγραφές και τις πωλήσεις που προωθείτε στο διαφημιζόμενο και να αξιολογείτε, με αυτό τον τρόπο, την απόδοση της καμπάνιας συνολικά, αλλά και του κάθε δημιουργικού ξεχωριστά.

• Το Zanox AdServer σας επιτρέπει να δημιουργείτε ζώνες διαφημίσεων και να προβάλλετε δημιουργικά, με βάση μια σειρά από επιλογές, όπως προγράμματα της ίδιας κατηγορίας, δημιουργικά του ιδίου προγράμματος, δημιουργικά με επισκεψιμότητα μόνο από Ελλάδα και εν συνεχεία να ρυθμίζετε τις επιλογές, όπως τη συχνότητα εμφάνισης («Ad Weight») και το χρόνο ανανέωσης των δημιουργικών («Refresh Rate»). Το ίδιο εργαλείο σας επιτρέπει να δημιουργείτε γεωγραφικά στοχευμένες διαφημίσεις, δηλαδή ο χρήστης να βλέπει διαφορετικές διαφημίσεις, ανάλογα με την χώρα στην οποία βρίσκεται.

• Στη Zanox μπορείτε να δημιουργήσετε μέχρι πέντε «Sub-IDs» για κάθε δημιουργικό, με το εργαλείο GPP.

• Στη Zanox μπορείτε να βρείτε εύκολα το πρόγραμμα συνεργατών που ταιριάζει στην ιστοσελίδα σας, με βάση μια σειρά από επιλογές. Δημιουργήστε το προφίλ σας, καταχωρώντας την ιστοσελίδα σας, το αντικείμενό της και τη χώρα στον πληθυσμό της οποίας στοχεύετε και αυτόματα η Zanox θα ψάξει τη βάση δεδομένων της και θα σας εμφανίσει τα διαθέσιμα προγράμματα. Μπορείτε ακόμα να ψάξετε τα προγράμματα με βάση διάφορα χαρακτηριστικά, όπως τη χώρα στόχευσης, ή να χρησιμοποιήσετε το νέο εργαλείο αναζήτησης προγραμμάτων που προσφέρει διάφορα χρήσιμα φίλτρα, όπως προγράμματα χωρίς ή με λίγους περιορισμούς στο SEM, προγράμματα με PPC, προγράμματα που διατίθενται αποκλειστικά από τη Zanox και άλλα.

• Στο Zanox Application Store μπορείτε να βρείτε μια σειρά από διάφορα εργαλεία για την ιστοσελίδα σας, τα οποία έχουν δημιουργηθεί από ανεξάρτητους προγραμματιστές και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με τα προγράμματα της Zanox. Στα εργαλεία αυτά συμπεριλαμβάνονται εργαλείο για την κατασκευή δημιουργικών, «Video Widgets», «Ad Rotators» και πολλές ακόμα χρήσιμες εφαρμογές. Κάποια είναι εντελώς δωρεάν, ενώ σε άλλα ο προγραμματιστής παίρνει ένα ποσοστό από την επισκεψιμότητα, δηλαδή ένα ποσοστό προωθείται μέσω των δικών του συνδέσμων.

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΘΕΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Υψηλές προμήθειες σε κάποια προγράμματα. Περιορισμένος αριθμός προγραμμάτων.
Δεκάδες χρήσιμα εργαλεία. Πληρωμές μόνο μέσω τραπέζης.
- Χωρίς υποστήριξη στα ελληνικα.
Ad24 Ad24 - Pay Per Click Ad Network
Διαφημιστείτε ή προβάλετε διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας, με το μοναδικό Ελληνικό PPC Ad Network!
HostGator HostGator
Web Hosting από $4.95 το μήνα. Εγγραφείτε τώρα μέσω του GreekAffiliates.gr και κερδίστε έκπτωση!


Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: 17/10/2011.

ΓΝΩΜΕΣ
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Έχετε προσωπική άποψη για το άρθρο που μόλις διαβάσατε; Μοιραστείτε την με τους υπόλοιπους αναγνώστες μας, προσθέτοντας το σχόλιό σας παρακάτω. Προσπαθήστε να είστε εντός θέματος, αποφεύγοντας τις προσβολές και το SPAM. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν ελέγχου από την ομάδα του GreekAffiliates.gr.


8 × = οκτώ